Cum lucrăm?

Manifestul nostru

Fiecare proiect îl tratăm ca și cum ar fi propria noastră afacere.

RESPONSABILITATEA începe cu noi.

 

Ne susținem reciproc în timp ce vă sprijinim. Pentru că funcționăm excelent ca echipă mai degrabă decât ca individ, fix după principiul “toți pentru unul, unul pentru toți”. Iar structura echipei noastre pentru un client arată așa: 

Partener + Team Leader + Specialist Contabil 

HR Lead + Specialist HR

CALITATEA se vede din primele luni.

Și îți garantăm că întreaga echipă desemnată afacerii tale va presta cele mai bune practici. Pentru că scopul nostru comun este același pentru fiecare membru al echipei: să livrăm o altfel de experiență când vine vorba de gestionarea contabilității. 

REPUTAȚIA noastră ne precede.

Datorăm acest aspect tot clienților noștri, în primul rând pentru că ne-au ales. Și suntem recunoscători pentru relațiile bune construite, pentru gradul de disponibilitate pe care ni-l permitem și pentru înțelegerea reciprocă.

Florin Badau Online Software Systems & Quasar Soltech

Pe o scală de la 1 la 8, Performia ar primi de la mine nota 10 pentru modul în care înțelege diferențele între ceea ce solicit și ceea ce mă preocupă cu adevărat.

Eniko Szekely Goodwill Consulting

Performia Finance este echipa care reacționeaza prompt și cu mult profesionalism la solicitări. Recomand serviciile lor de contabilitate.

Florin Pop Primainvest Consulting

Apreciez profesionalismul echipei Performia, orientarea către client și atitudinea proactivă. Pentru Primainvest Consulting, Performia Finance este un partener important și de încredere!

Cristian Dan Bendis Group

Soluția oferită de Performia Finance grupului de firme Bendis s-a dovedit a fi cea mai bună, dintre toate variantele identificate în piață. Sunt mulțumit de ceea ce primesc pentru banii pe care-i plătesc și recomand tuturor colaborarea cu Performia Finance.

Jozsef Kuszalik MicroMapper

Mi-a atras atenția firma de contabilitate Performia pentru deschiderea față de provocări, răspunzând și la cele mai neobișnuite cereri lansate de mine. Pe parcursul colaborării cu Performia sunt în totalitate mulțumit de promptitudinea și calitatea consilierilor în diferite situații limită.